جرثومة المعدة وتقرير المنظار

icon 6 أغسطس 2022
عندي جرثومة المعده وعملت منظار واخدت عينه لعمل جرثومة المعده والدكتور طلب التحويل للقسم الباثولوجي فممكن اعرف في ايه في التقارير وايه التشخيص وهل المرئ فيه حاجه مش طبيعيه ودا اللي موجود في التقرير Esophagus The lower esophageal mucosa showed multiple mucosal breaks mor

إجابات الأطباء على السؤال

د. حسن عبد الصادق
باطنية
أخذ عينة بعد عمل المنظار التشخيصي روتين نتبعه في أغلب الحالات لاستبعاد ونفي وجود قرح سرطانية في المعدة. ويبدو حسب الوصف أن المريء يعاني من أعراض الارتجاع.