مشكلة لبنتي عمرها 4شهور ونصف

icon 26 أغسطس 2019
دايما بتعيط كتير جدا وبتصوت وبطنها بتبقى ناشفة وهية بتعيط وبيجلها حالة كل يوم تفضل ربع ساعة متواصلة صويت صويت واخر حاجة بتعمل براز دم زي إفرازات كدة واخر ما توصلت لية أن دة ميكروب وبتعاني من الارتجاع هل دة تشخيص صح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب اخذها الى طبيب اطفال وهذا ضروري جدا اذ من الضروري فحصها شهريا اجراء بعض الفحوصات اللازمه خاصه وانك تقول بان هناك دم في البراز لا يجب اهمال هذا الموضوع و يجب الاسراع في تشخيص ها لاعطائها العلاج المناسب
تعليقات الطبيب على السؤال