حاجه وقفه فى زورى . عندى التهاب فى جدار المعده وارتجاع مرئ اخدت كونترلوك وجل للفم ارتحت شويه بس لسه اثار واقفه فى زورى . اعمل ايه عشان الحاجه دى تروح

icon 17 أكتوبر 2015
حاجه وقفه فى زورى . عندى التهاب فى جدار المعده وارتجاع مرئ اخدت كونترلوك وجل للفم ارتحت شويه بس لسه اثار واقفه فى زورى . اعمل ايه عشان الحاجه دى تروح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب شحادة
الجهاز الهضمي والكبد
الاصل معرفة السبب وعلاجه. الارتداد المريئي, التهاب الحلق الفطري, ...