الم راس المعده والجانب الايسر العلوي

icon 31 يوليو 2022
انا عمري ٢٣ سنه واعتني من فتره طويله وجع بالمعده برأس المعده ومن تحت القفص الصدري اليسار لاسفل البطن والوجع كل فتره طويله يجيني مره واحده ويتهيج القالون وايش يكون السبب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسين عبد العليم
باطنية
ممكن تحلل جرثومة المعدة وتعمل أشعة تليفزيونية على البطن عشان المرارة نتاكد ان مفيش حصوات او التهابات او دهون على الكبد لكن ساعات كتيرة ضعف الحمض فى المعدة بيكون هو السبب فحاول تجرب الصيام المتقطع تريح المعدة والقولون وتاخد بعد كل وجبة مرتين يوميا بعد الاكل كوب ماء بارد وتعصر عليها ليمونة وتوضع ملعقة اكل خل التفاح بدون سكر وتشربها بانبوب مرتين بعد الاكل وخل التفاح عضوى من عند العطار
الدكتور حسين عبد العليم
باطنية
ممكن تحلل جرثومة المعدة وتعمل أشعة تليفزيونية على البطن عشان المرارة نتاكد ان مفيش حصوات او التهابات او دهون على الكبد لكن ساعات كتيرة ضعف الحمض فى المعدة بيكون هو السبب فحاول تجرب الصيام المتقطع تريح المعدة والقولون وتاخد بعد كل وجبة مرتين يوميا بعد الاكل كوب ماء بارد وتعصر عليها ليمونة وتوضع ملعقة اكل خل التفاح بدون سكر وتشربها بانبوب مرتين بعد الاكل وخل التفاح عضوى من عند العطار