دودة فى البول ونهجان بالقلب باستمرار

icon 16 نوفمبر 2021
انا لقيت دودة غريبة الشكل بعد الحمام البول دودة مفلطحة شبه ورقة الشجر صغيرة وبتمشى انا عندى حالة غريبة نبض قلبى عالى ونهجان قلبى باستمرار من غير مجهود وفيه مرارة فى غنى وكمان جيمى كله طفح جلدي. ووخز باستمرار فى فتحة الشرج

إجابات الأطباء على السؤال

د. رزق صياد سرحان
باطنية
حالتك تحتاج لمراجعة الطبيب لمناظرة الحالة و الفحص السريري. قد تكون هذه الدودة من فتحة الشرج وصادف نزولها مع البول