الم في فتحة الشرج

icon 27 سبتمبر 2022
السلام عليكم أنا شاب عندي20 سنة كنت كويس جدا بعدين جالي إسهال وبعدها بكام ساعة حسيت بألم في فتحة الشرج أثناء دخول الحمام وبعدها حطيت إيدي في المنطقة لقيت في ورم من ناحيتن من فتحة الشرج ممكن افهم التشخيص وجزاكم الله كل الخير

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد انس احمد مروان نشواتي
باطنية
لم تعط تفاصيل كافية ،، هل لديك امساك مزمن او بواسير سابقا؟ ممكن تكون بواسير وهذه بحاجة للكشف السريري لدى أخصائي جراحة عامة