كان عندي امساك و حاسه اني اتعورت او بواسير

icon 7 مايو 2020
انا عامله دايت و جالي امساك جامد وحاسه اني زي اتعورت او بواسير مش عارفه بس في الاول مكنتش بعرف اقعد او اعمل حمام او استحمل ميه ساقعه حتي و دلوقتي الالم راح شويه بس بحس باكلان و كان في فسفوه او حاجه بحط كريم مخدر موضعي حاسه ان في ورم او حاجه زياده

إجابات الأطباء على السؤال

د. حسام على
الجهاز الهضمي والكبد
شفاكى الله أختى الكريمة .. الأعراض ترجح وجود بواسير .. أنصحك بالتوجه لطبيب جراح للفحص وتحديد الحالة بدقة ومن ثم العلاج باذن الله .. وعموما انصحك بتناول الخضروات والفاكهة بكثرة وكذلك شرب المياه باستمرار وتجنب الامساك قدر الامكان .. كذلك يجب تجنب حمل الاشياء الثقيلة.