السلام عليكم انا عامله تكميم من تلاته سنوات وكل مااكول اي لقمه معدتي ماتتحمل فايخليني استفرغ الاكل علي طول ومابيقعد في جسم اكل طيب هل يوجد مشكله في المعده اولا؟؟

icon 6 أبريل 2019
السلام عليكم انا عامله تكميم من تلاته سنوات وكل مااكول اي لقمه معدتي ماتتحمل فايخليني استفرغ الاكل علي طول ومابيقعد في جسم اكل طيب هل يوجد مشكله في المعده اولا؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد سعيد رشدي
باطنية
دى عمليه تكميم لازم اكل بسيط وباستمرار عليك بمراجعه الطبيب الذى أجرى