تخاليل انزيمات الكبد

icon 10 مارس 2022
انا احس بحمى خفيفه وبرد في بعض الأحيان وتعب عندي فايروس الكبد واراجع مع طبيب وكتب لي تحاليل في بعض منها يذهب الخارج ورأيت فتحليل انزيمات الكبد 23UL فهل هذا يعني انها مرتفع

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
هذا المستوى فى معظم المختبرات طبيعى جدا..معظم الانزيمات من صفر الى ٤٠ او ٤١ او ٥٥..يعنى اياكان فهو طبيعى..لكن عموما بجانب النتيجة يوجد شئ اسمه المستوى الطبيعى تقدرى تقارنى بين نتيجة الانزيم ومستواه الطبيعى.لكنه ان شاء الله طبيعى