شرقة مع المياه وترجيع الاكل

icon 19 يونيو 2020
امى بتحس بشرقة مع شرب المياة وساعات الاكل بيقف ف زورها وبترجع وزورها بيعمل صوت صفارة مع الترجيع مع العلم إن سنانها واقعة ومفيش إلا جدور بسيطة

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
شرقة مع الشراب او الاكل يدل على ضعف فى منطقة الحلق والبلعوم.. التهاب الاعصاب وارتجاع المرئ يؤديان الى هذه الحالة.. اولا ضبط السكر.. ثانيا استعمال ال نيكسيوم ٤٠ قبل الفطور والعشاء.. موتيليوم ١٠ قبل كل وجبة بربع ساعة.. لمدة ١٠ ايام.. محاول ان يكون تدفق السوايل اثناء الاكل ببطء شديد.