الم يسار اعلي البطن و كلبشة و اعلي يسار الظهر و عندي جرثومة معدة .الام و الكلبشة دي بأي سبب و هتروح ولا لا .مع الحموضة و الارتجاع.اخذ كلاريثروميسين و اسيلوك و فلاجيل و دومبي

icon 5 سبتمبر 2015
الم يسار اعلي البطن و كلبشة و اعلي يسار الظهر و عندي جرثومة معدة .الام و الكلبشة دي بأي سبب و هتروح ولا لا .مع الحموضة و الارتجاع.اخذ كلاريثروميسين و اسيلوك و فلاجيل و دومبي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور صلاح فوزي احمد قنديل
باطنية
سبب ذلك هو الجرثومه ودي كلها من اعراضها لابد من المتابعه علي كورس العلاج للاخر