التهاب امعاء او ماشابه

icon 10 يونيو 2020
الم مخص في البطن ونتفاخ مع اسهال احيانآ / رائحة العفونة في الغائط/ مرارة الفم / تاخر الهظم /حرارة في الجسم /هذيان وتعب وارهاق ورغبة بالتقيؤ

إجابات الأطباء على السؤال

د. سعد ابو المعاطي
باطنية
مبدايا ناخد primperan amp + antodine amp حقنتن مع بعض ف سرنجه واحده spasmofen amp حقنه تاخدها الان steptoquin tab قرص بعد الاكل antinal cap قرص بعد الاكل دا هيوقف الاعراض لحين زياره الطبيب المختص