الم بمنطقة العانة والبطن والفخده

icon 21 يونيو 2022
الم في منطقة العانة الجهه اليمنى والفخد الايمن مع وجع معدة الجانب الاسفل اليمين بس امسكو بحس في انتفاخ بعرق او شريان بحسه زي انسداد بشريان ملمس انتفاخ خفيف بحجم الچُلْ الصغير طبعا منطقة الالم في العانه مبين بالصوره معلم باللون الاخضر وجع عند لمسه مش طبيعي يا ريت حدا يفيدني اكتر عن الموضوع

الملفات المرفقة:

IMG-20220621-WA0008

إجابات الأطباء على السؤال

د. شهيرة عفيفي
باطنية
الف سلامة لحضرتك ارجو زيارة طبيب اخصائي جراحة لان ممكن يكون فتق أربي و عليك عدم حمل اى احمال ثقيلة و الابتعاد عن الامساك وان كان فيه كحة لاى سبب تعالجها فورا حتى لا يزيد الالم عند حضرتك

تعليقات الزائرين

محمد يحى الجميل عثمان محمد يحى الجميل عثمان

سلام عليكم يادكتور انا اعاني من نفس الاعراض عملت امواج صوتية واشعة ودم وبول قال املاح اخدته العلاج بس الالم رجع ممكن افادة وشكرا.

icon 19 أكتوبر 2023