بكتيريا حلزونيه والم المعده

icon 8 ديسمبر 2021
ألم المعده و غثيان وقلة شهيه ووسواس وعملت تحليل بكتيريا حلزونيه في الدم والبراز ونتيجتها ايجابيه اخذت هيليكيور لمدة عشر أيام وعملت تحليل ولم تختفي البكتيريا وعندي لون البراز بني وبني غامق قليلا في نفس البراز يعني لونين في براز واحد هل لون البراز طبيعي في هذه الحاله وهل ارجع لأخذ العلاج

الملفات المرفقة:

٢٠٢١١٢٠٦_١٨٣٠١٥

إجابات الأطباء على السؤال

د. رزق صياد سرحان
باطنية
انتظر لمدة شهر كامل من بداية العلاج ثم اعد فحص الجرثومه، و يوصى بفحص مستوى فيتامين د، و لا تشغل بالك بلون البراز الا اذا كان أسود مثل القطران او كالح لا لون له

تعليقات الزائرين

زائر زائر

بقالي ٣ سنين من ساعه مخلصت جيش جالي مكروب في المعده مره من سنتين ومكروب الاميبا مره اواخر ٢٠٢٠ خدت علاج وبقيت كويس دلوقتي حاليا بقالي اسبوعين في اسهال يومين ومع الام في البطن وانتفاخ عملت تحليل Hpylory stool وطلعت positive وهاخد كورس العلاج ابتداء من بكره السؤال هل المشكله دي ليها حل نهائي ولا بتروح وترجع

icon 31 مارس 2022