بعد التحليل اعاني من امبيا

icon 11 مايو 2022
اعاني من امبيا اخدت سيبرو مرتين باليوم كل ١٢ ساعة لمده اسبوع وفلاجيل ٣ مرات باليوم بعد كل وجبه لمده ١٠ ايام وجاناتون ٣ مرات باليوم قبل كل وجبه لمدة ١٠ ايام اليوم التاني لاخذي الدوا واشعر بالدوخة وحرقان في العين وعدم الراحة في النوم هل هذه من الاعراض الجانبيه للدواء؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

نعم من الاعراض الجانبيه للدواء

د. ثريا غانم
الجهاز الهضمي والكبد

نعم من الاعراض الجانبيه للدواء

تعليقات الزائرين

زائر زائر

السلام عليكم انا بنتي 3سنين ونصف بتاخد مضاد حيوى اوجرام واليريد وابلكس السوال هو ممكن الفلاجيل يتعارض مع الادويه دي ولا لا مع العلم هي اخذت اليوم فلاجيل شراب جرعه 3مرات كل ،8ساعات برجاء الافاده ضروري لو سمحت

icon 26 فبراير 2023