أعانى من ارتجاع المرىء وبعد الأكل بييجى حاجة كده زي مكون شرقت بس انا مش بشرق بس ببقى حاسه كده..ومرتين بس تفيت دم من فمى والدم قليل لكن لاأعلم مصدره.

icon 24 أغسطس 2018
أعانى من ارتجاع المرىء وبعد الأكل بييجى حاجة كده زي مكون شرقت بس انا مش بشرق بس ببقى حاسه كده..ومرتين بس تفيت دم من فمى والدم قليل لكن لاأعلم مصدره.

إجابات الأطباء على السؤال

يجب الكشف الطبي و عمل تصوير اشعاعي وفحوصات مخبرية , والابتعاد عن  التدخين,

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

يجب الكشف الطبي و عمل تصوير اشعاعي وفحوصات مخبرية , والابتعاد عن  التدخين,