عندي الالم في البطن من الغازات

icon 12 يونيو 2023
اخد دواء للغازات من اسبوعين وانا مخبص في الاكل وجاني الم في يسار القفص الصدري قوي هل هو من الغازات ؟انا اخد قبل الاكل دواء (ديبرومو)في حال اشتد عليا الالم عادي اخد دسبتلين؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فراس رباح
باطنية
يفضل التقييم السريري مع اجراء فحص التراساوند للبطن وعمل حميه غذائيه بعيده عن الزيوت والحار والبقوليات والمشروبات الغازيه بالاضافه لشرب كميات كافيه من السوائل