اختى عمرها غندها الام متوسطه فى فم المعدة تحت الحجاب الحاجز بالظبط ومش

icon 3 يوليو 2016
السلام عليكم اختى عمرها 14 سنه غندها ألأم متوسطه فى فم المعدة تحت الحجاب الحاجز بالظبط ومش بتاكل وعندها فقدان شهيه ومفيش قئ و لا غثيان ولما بتشرب الالم بيزيد لون البراز اصفر

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
يجب اجراء فحص الجرثومة الحلزونية واعلامنا بالنتيجة لكن من الافضل عرض الموضوع على طبيب للفحص السريري والتدقيق للتأكد من عدم وجود اي مشكلة تستدعي تدخل جراحي