حاله كورونا ايجابيه فوق ٥٩

icon 30 أبريل 2021
والدتي ٥٩ سنه ايجابي كورونا هي درجه حرارتها اول يوم/ التلات كانت 38 اتحسنت مع البنادول.. حاليا في كحه خفيفه مع الم حاد في مفاصل الجسم. مع العلم والدتي كانت مريضه سرطان/ خاضعه لكيماوي و مريضه ضغط + خاضعه لعمليه ازاله نصف القولون (مكان السرطان) السؤال هنا ايه العلاج و الاجراءات الي لازم تنفذها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ممدوح احمد زويته
صدرية
الافضل ان يتم العلاج بالمستشفى نظرا للاعتبارات التي ذكرتيها .