التهاب رئوى فى الصدر

icon 30 نوفمبر 2022
ابنى عنده ٢٠ يوم وكان تعبان اوى من صدره من البلغم وراح لدكتور والدكتور كتبله على جلسات اكسجين ٣ فى اليوم وعند الاستشارة طلب الدكتور زيادة الجلسات الى ٦ او ٨ فى اليوم ممكن الافادة هل عدد الجلسات مع عدد ايام الطفل امر عادى ولا غلط وشكرآ لحضراتكم

الملفات المرفقة:

Screenshot_٢٠٢٢١١٢٨-١٧٥١٤٤_Gallery

إجابات الأطباء على السؤال

د. خليل زيان
صدرية
هذه الجلسات تزيل و تخرج البلغم فانها تزيد الكحة لاخراج البلغم. من الافضل عدم استعماله في اليل