بنتى بترجع كتير ممكن ترد عليا بسرعة

icon 26 نوفمبر 2022
حضرتك أنا بديها لبن بتاع الصحة وبترضع طبيعى والدكتور كتبلى على فوار نيكسيوم بس حسيت انو معملش معاها اى حاجة غير أن وزنها ضعيف لو فى نوع لبن كويس اجيبهولها على العلم انها كانت مولودة 3كيلو وعندها تلات شهور ولسة 4كيلو ونص

إجابات الأطباء على السؤال

د. ضياء جنيد
طب أطفال
العرض ضروري على طبيب اطفال الفحص اللازم والمعالجة حسب الحالة
د. عمر سامي
طب أطفال
يمكن إعطاء نوع لبن مضاد للارتجاع AR مع متابعة الوزن مع الطبيب و متابعة الحالة العامة للجسم