بنتى عندها اربع شهور هل ممكن ابدا معاها باى حاجة لانها بترضع من جانب واحد وبحس انها مبتشبعش كويس

icon 10 فبراير 2015
بنتى عندها اربع شهور هل ممكن ابدا معاها باى حاجة لانها بترضع من جانب واحد وبحس انها مبتشبعش كويس

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمر حمدان
طب أطفال
ان كان وزنها ونشاطها مقبولا فلا داعي للتسرع يمكن قليلا من الزبادي المخفف
أخصائية تغذية سيرين البحيري
تغذية
يفضل تاجيل ادخال الاطعمة للاطفال لما بعد عمر الست شهور اما اذا كان نموها ضعيفا فعلا وهذا يحدده الطبيب فعندها يمكنك ادخال بعض الاطعمة بشكل بسيط