التبرز لرضيع عمره تلات شهور

icon 15 يونيو 2021
ابنى تلات شهور الطبيعى انه بيعمل حمام براز مرة فى اليوم ليه اسبوعين بيعمل تقريبا اربع مرات اخد علاج امريزول وانتروجيرمينا صباحا ومساء لمدة خمس ايام وحاليا بياخد زنك وهيدراسيك وبرضو نفس عدد المرات بيرضع طبيعى بدون اكل البراز اصفر والقوام طبيعى مش سايل . الكمية مش كبيرة فكل مرة . مفيش اعراض سخونة

إجابات الأطباء على السؤال

د. عمر عبدالله علي
طب أطفال
هذا أمر طبيعي في بعض الأطفال، ممكن يعمل حمام براز بعد كل رضعة فهذا الأمر ليس نزلة معوية؛ فلا داعي لكل تلك الأدوية. ربنا يحفظه ويبارك فيه
د. اميمة الزاهر
طب أطفال
ما دام ليس اسهالا فعدد المرات ليس كثير لرضيع يرضع رضاعة طبيعية