ابنى عنده شهرونص ومش بيعمل حمام اﻻ بعد او خمس ايام دا عادى وﻻ اي وع طو

icon 20 نوفمبر 2014
السلام عليكم ابنى عنده شهرونص ومش بيعمل حمام اﻻ بعد 4 او خمس ايام دا عادى وﻻ اي وع طول بيكون عندة مغص واول ما اتولد كان بيعمل يوميا عادى لحد بعد اسبوعين اديله نيو ديجيستين المهضم وﻻغلط !

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور شيار باسم صادق جبر
طب أطفال
ليس خطأ خصوصي اذا مان يرضع صناعي فلا ضير من تغيير نوع الحليب و لكن تأكد اولا من عدم وجود شق شرحي بمراجعة الطبيب