دكتور لو سمحت انا عندي الم والتهاب شديد في ضرس العقل والطبيب قال لازم

icon 4 فبراير 2021
يتشال بالجراحة بس لازم عشان الالتهاب استنى حوالي خمس أيام عشان يخف الالتهاب بس دلوقتي حاسة انه في حبة بتصرف في الحلق. هل الحبة دي كويس انها تكونت أم خطر؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فاطمه عبدالله
طب اسنان
اهلا فيك الدوا الي صرفوها لك "مضاد حيوي"  عشان الالتهاب الموجود  وتم صرفها عشان تخفف من الالتهاب وبتالي لما تخلع السن ويعطونك التخدير يتم الاستجابه لتخدير وخلع السن براحه اكثر .. اهم شي بعد ما تنهي كورس المضاد ترجع لطبيب عشان الخلع  شكرا لك