مساء ال انا عملت تقويم علشان فراغ فى الاسنان الامامية وللاسف مقفلش للن

icon 16 فبراير 2018
مساء الخير انا عملت تقويم علشان فراغ فى الأسنان الأمامية وللأسف مقفلش للنهاية وركبت تثبيت دائم لأن أسنانى قوية وبعد سنة فك وركبت تانى وبردو مقفلش ينفع اقفله حشو تجميلى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عمرو عبد الرحمن
طب اسنان
ينفع ودا الحل الامثل والدائم سبب الفراغ في الاسنان الامامية هو وجود مثل زيادة لحمية بين الاسنان و طالما هذه الزيادة لسة موجودة مكانها فكل ما تعملي تقويم هيرجع تاني الفراغ لان سبب المشكلة لسة موجود