الم الاسنان وحشو الضروس

icon 30 يوليو 2021
لو سمحت يا دكتور اخويا عنده 10 سنين وضروسه مسوسه فروحت عند دكتور وقالي انه لازم يشيل ضرسين ويحشي ضرسين فهل في السن دا في حشو ضروس اصلا مش اسنان الطفل كلها بتقع عند سن ال11 و12 وهل لازم يشيل الضرسين المسوسين اللي هو قال عليهم مش كدا كدا هم هيقعوا لوحدهم

الملفات المرفقة:

photo_2021-07-30_15-50-54

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة لينا محمود عبد العظيم
طب اسنان
ف هذا العمر هناك اسنان لبنيه واسنان دايمه ف قد يكون الضرس الذي يريد حشوه الطبيب دائم