مشكلة في الاسنان والفكين واللثة

icon 12 ديسمبر 2021
عندي مشكلة ف أسناني وعملت أشعة بانوراما وعايزة اعرف ايه المشاكل اللي ف الفك وهل هحتاج تدخل جراحي ولا لا

الملفات المرفقة:

IMG20211212215002 IMG20211212214851

إجابات الأطباء على السؤال

يوجد سنتين امامتين وثلاث ضروس بحاجه الي اعاده علاج لكن الامر بحاجه الي كشف للتحقق يوجد ضرس خلفي وناب وسنه اماميه بالاعلي بحاجه ل حشو عصب قطعا انت بحاجه لتدخل طبي لكنه ليس جراحي لكن الصور ليست واضحه تماما ويجب عليكي الذهاب لعياده اسنان ولمزيد من الاستفسار يرجي تحديد نوع المشكله  بالفك وشكل الالم

د. نورهان رائد
طب اسنان

يوجد سنتين امامتين وثلاث ضروس بحاجه الي اعاده علاج لكن الامر بحاجه الي كشف للتحقق يوجد ضرس خلفي وناب وسنه اماميه بالاعلي بحاجه ل حشو عصب قطعا انت بحاجه لتدخل طبي لكنه ليس جراحي لكن الصور ليست واضحه تماما ويجب عليكي الذهاب لعياده اسنان ولمزيد من الاستفسار يرجي تحديد نوع المشكله  بالفك وشكل الالم