عندي ضرسين جنب بعض محشيين حشو دائم و معملهم علاج عصب و اتكسروا من النص و اللسة اللي تحتيهم علي طول ملتهبة و عمتا يعني كل لما اغسل سناني اللسة كلها بتنزل دم ؟؟؟ ايه الحل

icon 19 أكتوبر 2014
عندي ضرسين جنب بعض محشيين حشو دائم و معملهم علاج عصب و اتكسروا من النص و اللسة اللي تحتيهم علي طول ملتهبة و عمتا يعني كل لما اغسل سناني اللسة كلها بتنزل دم ؟؟؟ ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

د. اماني العساف
طب اسنان
زيارة طبيب الاسنان لعمل اصلاحات سنية من حشوات و تلبيس و غيره .... و علاج اللثة الملتهبة باجراء تنظيف للاسنان و تجريف للثة و اتباع نصائح الطبيب من حيث العناية الفمية
د. اياد صالح صالح
جراحة الفك والأسنان
الأسنان بحاجة لإعادة الترميم (الحشو)،وإجراء تركيبات ،التهاب اللثة سببه الرض الناجم عن ضغط الاكل اثناء المضغ على الفراغات بين الضرسين التي احدثها الكسر ، مراجعة الطبيب لإجراء اللازم