آلم شديد في الجهة اليمين

icon 28 سبتمبر 2020
عندي الم في جهة اليمين آخر ضرس مسمع في وداني و خدي كله و بيكون زيادة الصبح و بعدها بيقل الوجع شوية و يرجع تاني مع العلم اني من حوالي 3 شهور حشيت الضرس ده حشو عصب و خلعه ضرس العقل قبل كدة

إجابات الأطباء على السؤال

قد يكون نتيجة للاتهاب ثانوي من علاج العصب وقد يكون من ضرس عقل اخر يجب العودة للطبيب وعمل اشعه والتأكد من ذلك

د. خالد الحمد
طب اسنان

قد يكون نتيجة للاتهاب ثانوي من علاج العصب وقد يكون من ضرس عقل اخر يجب العودة للطبيب وعمل اشعه والتأكد من ذلك