ازالة وتد مسمار الاسنان

icon 10 مايو 2020
عندى ضرس محشو عصب من 10 سنوات(لا اشتكى منه مطلقا)لكن وقعت التلبيسة وذهبت لطبيب ليعيد لزقها فقام بعمل اشعة وقال ينبغى اعادة علاج عصب لوجود بداية التهاب فى اسفل الجذر وقام بازالة المسمار, هل هذا الكلام ممكن يكون صحيح بالرغم من عدم وجود اى الم ام ابتزاز مادى؟ وهل ممكن تثبيت مسمار اخر بدون اعادة علاج؟

إجابات الأطباء على السؤال

لو هناك خراج او مش عارف تدوس او الم مستمر يمكن عمل اعادة علاج كما ذكريفضل ارفاق اشعة

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان

لو هناك خراج او مش عارف تدوس او الم مستمر يمكن عمل اعادة علاج كما ذكريفضل ارفاق اشعة

د. لينا مجدي
طب اسنان
نعم يمكن ان يكون هناك بداية التهاب ولم يضغط على الانسجة بعد لعمل ألم،لا يجب العلاج اولا ثم تركيب المسمار