بقالي 5 ايام عندي تنميل في اللسان بعد ما اخدت بند حشو ضرس عصب

icon 22 يناير 2023
عملت حشو عصب لضرس اختد حقنتين بنج بقالي 5 ايام عندي تنميل في اللسان هل ده طبيعي تم التواصل مع الدكتور قالي ان طبيعي جدا وهياخد وقت لحد ما يرجع طبيعي علما بان وانا باخد حقنت البنج حسيت برعشه جامده زي ما يكون جه في العصب ممكن اعرف ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

د. ايناس عدنان تللو
طب اسنان
التنميل وارد وهو اختلاط شائع مع حقنه الفك السفلي بسبب قرب تفرع عصب اللسان الحسي من منطقه الحقن تختاج فتره ايعود طبيعي في الحالات الشديده يمكن وصف فيتامين B للمساعده بسرعه الشفاء الحالات البسيطه لاتحتاج علاج يختفي التنميل تدريجيا مع الوقت