قطعه لحم فوق ضرس العقل

icon 27 فبراير 2020
ضرس العقل كان عليه قطعه لحميه يمكن تحريكها ومسببه الم وتورم فى الثه والم فى الحلق رحت عملت الاشعه دى وقالولى لازم عمليه نشيل الضرس نفسه لان عليه عضمه ونشيل القطعه اللحميه كمان

الملفات المرفقة:

93ea6567-509b-42cd-b477-fe0b6574565a

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الرحمن عرفة
طب اسنان
طالما سبب لكِ ألم وتورم فلا بد من إزالته. أفضل علاج لضرس العقل في حال افتعاله المشاكل هو قلعه. لأنه سن زائد يسبب المشاكل، وفي حالات نادرة فقط يكون وجوده ضرورياً.