سني 18 سنةمكان ضرس العقل عندى بيوجعنى وهو لسة مطلعش

icon 28 أبريل 2020
سنى 18 سنة ...من شهرين او تلاتة مكان ضرس العقل في الناحيتين بيوجعنى جدا ووارم جداوهو مطلعش كله بيطلع حاجة بسيطة كدة كل فترة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان
تحتاج لعمل بانوراما واخذ قرار بازالة اللحمية فوق الاضراس او خلعهم جراحيا
د. هناء اغا
طب اسنان
لازم صبر عالألم مع أخد مسكن حتى تبزغ الضروس وان كانت مزعجة جدا جدا راجع طبيب الاسنان يعمل اشعة ويشوف اذا كان بزوغها طبيعي او ممكن مايطلع وقتها يقرر اذا لازمها قلع جراحي حتى ترتاح من الألم