تركيبة اسنان صناعية بقالها ٧ شهور وعلطول ملتهبة

icon 23 أبريل 2020
دائما اعانى من الضرس الشمال تحت فى نصف المجموعة حيث تركيبة صناعية من ٧ شهور راكبة وعلطول ملتهبة مع العم انى مش باكل عليها تقريبا انا زهقت من المضادات الحيوية ونفسيتى تعبت هل ده نتيجة انى مش باكل عليها برجاء افيدونى ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. كريم احمد
طب اسنان
يتم ازالة التركيبة اولا ثم تقييم بنية السن تحت التركيبة وعلاج العصب او اللثة ثم اعادة عمل تركيبة جديدة لان التركيبة القديمة ليست جيدة لانها تسبب التهاب اللثة

ان وجود تركيبه صناعيه ويوجد بها التهاب ننصح بمعاودة علاجها يتم تصويرها يتم فك التلبيسه يتم اعادة معالجتها ومعالجة الجذور

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان

ان وجود تركيبه صناعيه ويوجد بها التهاب ننصح بمعاودة علاجها يتم تصويرها يتم فك التلبيسه يتم اعادة معالجتها ومعالجة الجذور