خلعت ضرس العقل الساعه١٢م ولسه في دم ووجع اعمل ايه

icon 30 سبتمبر 2021
خلعت ضرس العقل من ٣ساعات ولسه بيجيب دم مع اني حاطط القطنه من فضلكم عاوز اعرف الدم يقف ازاي

إجابات الأطباء على السؤال

اهم حاجه مفيش مضمضه حط قطنه لمده ساعه بعد ساعه شيل القطنه وكل اكل بارد البلع وعدم البسق خد علاج السكر مهم فى وقته خد حقنه فيتامين k ولاستمرار اكتر من ١٢ ساعة او هيمو اسب

د. ابراهيم حسين محمد القزاز
طب اسنان

اهم حاجه مفيش مضمضه حط قطنه لمده ساعه بعد ساعه شيل القطنه وكل اكل بارد البلع وعدم البسق خد علاج السكر مهم فى وقته خد حقنه فيتامين k ولاستمرار اكتر من ١٢ ساعة او هيمو اسب