انا حشيت ال الاماميه وهى دلوقتى بتتلخلخ اووى ومش عارفه اعمل ايه هى ممك

icon 27 نوفمبر 2016
انا حشيت السنه الاماميه وهى دلوقتى بتتلخلخ اووى ومش عارفه اعمل ايه هى ممكن تتثبت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور اشرف بدير يوسف المسيري
طب اسنان
خلخله الاسنان او حركتها بزيادة له درجات فهناك درجات منها تعالج وليس هناك مشكله واذا وصلت للدرجه الرابعه فالعمل في انقادها ليس مستحيل ولكن ضعيف. ويحتاج الامر لصورة اشعه بانوراما او فيلم صغير