بياض اللسان المصاحب الي رائحة الفم

icon 12 ديسمبر 2022
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا بقالي كام اسبوع بلاحظ ان بيظهر فطريات في لساني زي القطن كدا ومع شرب الماء بتروح وبتيجي تاني في لو سمحت كنت عاوزه دواء مناسب لها وهي أول مره تجيلي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نهروان بركات
طب اسنان
احتمال أن تكون هذه فطريات و انصحك بالتوجه للطبيب للتأكد من التشخيص و معرفة فيما إذا كانت هناك أعراض أخرى مصاحبه ووصف العلاج اللازم