استفسار عن حشو الاسنان

icon 8 مارس 2020
اعانى من تسوس فى الاسنان والمفروض انه حشو عادى وعصب وخايفه احشي العادى يقع عايزة افهم تفاصيل الحشو واضرارة وعادى لو سبت الحشو العادى ومش حشيت اسنانى ؟

إجابات الأطباء على السؤال

مش عارف هو السؤال عن طمأنة ولا فحص وعلاج بس الاتنين متقلقش منهم الموضوع بقي بسيط جدا مع دكتور يتابع حالتك

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان

مش عارف هو السؤال عن طمأنة ولا فحص وعلاج بس الاتنين متقلقش منهم الموضوع بقي بسيط جدا مع دكتور يتابع حالتك