تحليل السكر صائم اعلي من فاطر

icon 15 يونيو 2020
هل هناك ضرر من أن تحليل السكر صائم اعلي من فاطر. حتي بعد تكرر التحليل؟ صائم 90...فاطر 81..../والرقم التراكمي 5.2 .. ملحوظه عند قياس الضغط عشوائيا بيكون واطي.. وهناك عصبيه شديده

الملفات المرفقة:

ac4cc216-2df5-4b88-8b60-9ff232c1c431

إجابات الأطباء على السؤال

د. الشيماء محمد محمد
طب أطفال
مبدأيا التحاليل مثاليه و سليمه و لا تعاني من مرض السكري اما بخصوص ان السكر صائم اعلي من فاطر... ف ده ممكن يحصل و مفيش منه اي قلق طالما ف الحدود الطبيعيه و لم يتخطاها بالنسبه للضغط فلم تذكر لنا قياسه كم؟

تعليقات الزائرين

زائر زائر

ما معنى ان تحليل السكر صائم 90 وفاطر 86 والتراكمى 6.1

icon 27 فبراير 2023