هل شرب القهوه عند المذاكره مفيد ام لا بمعني ايه الاحسن معها و لا بدونها و لو مفيد ما هي الكميه المسموحه يوميا و لو لا كيف الامتناع عنها بدون اعراض الانسحاب؟ (الصداع)

icon 6 مايو 2018
هل شرب القهوه عند المذاكره مفيد ام لا بمعني ايه الاحسن معها و لا بدونها و لو مفيد ما هي الكميه المسموحه يوميا و لو لا كيف الامتناع عنها بدون اعراض الانسحاب؟ (الصداع)

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
شرب الشاي و الاعشاب الزهورات افضل ,