الم و ورم بسبط جدا في اطراف الاصابع حول الاظفر

icon 25 أغسطس 2020
السلام عليكم من اكثر من ٣ اشهر دا اعاني من ورم باطراف اصابيعي من ناحيه الاظفر ورم بسيط ب اول فكرت انو بسبب الاظافر ف قصيتهن بس بقى الألم بعد فتره اختفى ورجع من جديد

الملفات المرفقة:

5fb59598-d9e6-4b31-9e40-5834942b35a7

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام
دي حاجه اسمها PARONYCHIA التهاب بجانب الاظافر نتيجة ميكروب اتكررت معاكي كام مرة ؟وهل جمعت اي صديد ؟عندك حساسية من نوع معين من المنظفات او اي مواد كيميائية ؟