ضيق في اخد النفس والشعور بوغز في منطقة اسفل الرقبه من الاسفل

icon 13 مايو 2021
من ساعتين من بعت الرساله دي حسيت اني مش عارف اخد نفس عميق و لما بحاول بحس بوغز في اسفل الرقبه من اليمين ومن كتر الحوار ده حاسس بدوخه ثانيا انا بعاني من الصلع وبرش مينوكسيديل اللي ده يعتبر من اعراضه بس المرادي الموضوع طول شويه فايه العمل ؟؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. رشا راتب باير الزيوت
طب عام
اذا كان ضيق النفس شديد فيجب مراجعة الطوارئ فورا ،اما في حال كان عادي فيجب مراجعة الطبيب لعمل فحوصات شامله ومعرفة السبب