كثرة العطش والتبول مع صداع خفيف

icon 11 سبتمبر 2020
من أسبوع منعت السكر تماما حتى العسل والفواكه ومنعت الدقيق الأبيض والرز وباخد النشويات من الخبز الأسمر رغيف واحد في اليوم أو من البطاطس المسلوقة، مع ذلك بقالي فترة بعطش جدا وبالتالي بدخل الحمام كتير مع صداع خفيف، وبيوصل إني أشرب أكتر من10 لتر في اليوم، ازاي ده ممكن يكون مرض السكري وأنا مقلل الجلوكوز؟

إجابات الأطباء على السؤال

السكر ينتج عند توقف افراز الانسولين او عدم مقدرته على الدخول للخلية.سلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

السكر ينتج عند توقف افراز الانسولين او عدم مقدرته على الدخول للخلية.سلامات