مخزون الحديد عندي ٥ ونسبة الهيموغلوبين ١٠ اعاني من صعوبة شديدة في التركيز ونسيان هل هو السبب وما العلاج؟

icon 10 يناير 2019
مخزون الحديد عندي ٥ ونسبة الهيموغلوبين ١٠ اعاني من صعوبة شديدة في التركيز ونسيان هل هو السبب وما العلاج؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد ابراهيم عبدالحميد عوض
صدرية
الانيميا هي غالبا السبب في قلة التركيز... وفي حالتك نحتاج ناخد كبسولات حديد.. كبسوله بعد الغدا لمدة ٣ شهور.. وفوليك أسيد ٥٠٠ميكرو قرص يوميا.. زودي الاكل اللي فيه حديد زي اللحوم والكبده والاسماك والتفاح العسل الأسود السبانخ الطماطم البتنجان التمر المانجو... الخ
الدكتورة فاطمه رفعت مجاهد محمد
الجلدية والتناسلية
طبعا ده وارد يكون سبب رءيسي في الامر مفروض نبدء تاخد حديد وارشح لك ferrotron or feroglobin واحده يوميا بعد الغدا ونهتم بالتغذية الجيده خاصة المحتويه على اوميجا ثري زي السمك والمكسرات وعلى الفيتامينات والمعادن زي الفاكهه والخضار