محتاجه تفسير انا بموت بقالي سنتين احساس بشئ متشنج ورا راسي ولما باكل التشنج بيزيد ولو حطيت توكه في شعري بصرخ من شدة التشنج ودوخه مستمره اشاعات رنين تحاليل كله سلين

icon 12 مايو 2019
محتاجه تفسير انا بموت بقالي سنتين احساس بشئ متشنج ورا راسي ولما باكل التشنج بيزيد ولو حطيت توكه في شعري بصرخ من شدة التشنج ودوخه مستمره اشاعات رنين تحاليل كله سلين

إجابات الأطباء على السؤال

د. اسعد المراد
طب عام
من الأفضل مراجعة الطبيب النفسي وشرح له جميع الأعراض لمساعدتك بشكل أفضل.