لو سمحت انا بيجيلي مره واحد جسمي بيسخن كلو ووشي درجه حرارته بتعلي وببقي مخنوقه وعاوزه هوا وده بيحصل من غير حاجه لوحدو كدا رغم اني بهتم ببشرتي كويس جدا وبستعمل غسول ومرطب وكدا

icon 14 ديسمبر 2018
لو سمحت انا بيجيلي مره واحد جسمي بيسخن كلو ووشي درجه حرارته بتعلي وببقي مخنوقه وعاوزه هوا وده بيحصل من غير حاجه لوحدو كدا رغم اني بهتم ببشرتي كويس جدا وبستعمل غسول ومرطب وكدا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الرحمن الصادق
طب عام
هناك اسباب كثيرة اذا هناك ايضا نقص في الوزن ايضا فالافضل عمل فحص الغدة الدرقية وان كانت هذه الاعراض فقط في وقت تعرض الشمس او اي مادة معينة الافضل زيارة طبيب جلدية