السؤال عن مصل السعار بسبب عضه قطه

icon 11 نوفمبر 2022
كانت عندي قطه تأتي الي البيت تاكل وتخرج للشارع متعوده علينا ومش بتاذي عضت اخويا في ايده عضه سطحيه لانه حاول يرميها وفي مكان مخلب جاب دم بسيط هو نظف مكان العضه بالماء والصابون بس ماخدش المصل وعدي تقريبا شهر هل لازم ياخد المصل دلوقتي ولا خلاص علما بأن القطه مجتش تاني واحتمال تكون ماتت ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. يمان بطاينة
طب عام
الف الحمدلله على السلامة على الاغلب لا يوجد ضرورة من اخذ المصل بعد مضي شهر الأفضل اخذ المصل في وقت الإصابة

تعليقات الزائرين

Tha soft Strong Tha soft Strong

يا ربي القطه عضتني في دراعي اليمين. والقطه من الشارع ومكانها مفيش ده بس ازرق وورم خفيف مكانها اعمل ايه ارجوكم حد يرد

icon 9 أبريل 2023