عند٢٣سنه عندي دوخه مستمره وعدم تركيز وجسمي دايما بيرتعش ومهزوز ويجيلي

icon 17 مايو 2023
عندي 23 عندي دوخه بتيجي فجأه وخذ في دماغي عدم توازن وعدم تركير وتوتر شديد بسبب شئ يحدث معي دائم وبيجلي وخذ في أيدي ورجلي وأحيانا قليله تنميل يسبط في أيدي ورجلي انا عندي ضعف شديد في النظر وهعمل عمليه ليزك وكان عندي انميه فول وانا صغير ومحللتش من وقتها اتمنى حد يطمني علشان لما دورت على الأعراض قلقت

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
الانيمياا بمختلف انواعها تسبب مثل تلك الاعراض، لا بد من الفحوصات المساندة ومراجعة الطبيب. سلامات