فتامين د اقراض 5000وحدة

icon 18 مايو 2020
عملت تحليل فتامين د وطلع 17.4والطبيب تبعى قالى اخد فتامين د3تركيز5000 واخدت قرص مرة واحدة يوميا وفى اول مرة بعد ساعة من اخد القرص حسيت بمرارة فى اللسان والفم ورائحة دواء فى الفم فهل دة بسبب الفتامين مع العلم زوجتى تاخذ من نفس الاقراص وليس عندها

إجابات الأطباء على السؤال

د. غدير نويجع
طب عام
لا داعي للقلق حاول أن تتناول الفيتامين مع الأكل أو بعده مباشرة وشرب كمية وفيرة من السوائل ، طالما أنك تستشعر طعم الدواء بشكل ملحوظ